Overzicht

age 10+ players 2 playtime 25
Nederlands Engels

 

Inhoud

Claim Pocket (minimum afname = 12)

52 kaarten

2 overzichtskaarten

spelregels

 

Beschrijving

De koning is dood! Wat is er gebeurd? Niemand weet het, maar hij werd vanochtend met zijn hoofd in een wijnvat gevonden. Is het moord of was hij misschien erg dorstig? Hoe dan ook, de koning heeft geen erfgenamen, dus de vijf facties in het rijk moeten besluiten wie de nieuwe koning zal worden: word jij het of jouw tegenstander? Heb jij het wat nodig is om de facties van het rijk voor je te winnen?

CLAIM is een kaartspel voor een koninkrijk!

POCKET versie van het populaire kaartspel.

 

Afbeeldingen

Claim Pocket (minimum afname = 12) Claim Pocket (minimum afname = 12) Claim Pocket (minimum afname = 12) Claim Pocket (minimum afname = 12) Claim Pocket (minimum afname = 12) Claim Pocket (minimum afname = 12) Claim Pocket (minimum afname = 12)
 

Anderen over Claim Pocket (minimum afname = 12)

"Zeer leuk spel! Toen we dit spel voor het eerst gingen spelen vonden we het wel ingewikkeld klinken met al die regeltjes en uitzonderingen. Maar na je eerste potje is het spel best simpel. Wel moet je goed nadenken om de speciale krachten van de facties strategisch in te zetten. Er zijn niet veel spelregels om door te lezen en je kan best snel met het spel aan de slag. De potjes zijn lekker kort en je speelt dan zoveel potjes als je zin in hebt. Ik ben erg blij met dit spel als pocket editie in mijn handtas.
Ik had eens een collega die altijd zei: “Kinderen die zich vervelen gedragen zich vervelend.” Daarom heb ik dus altijd minigames in mijn tas. Met dit spel zullen mijn kinderen zich zeker niet vervelen als we ergens moeten wachten. De normale editie van dit spel is natuurlijk nog leuker om te hebben om thuis mee te spelen. De kaarten zijn erg mooi met hele mooie tekeningen. Ik vind dit zeker een aanrader om zelf in je spellenkast te hebben of net zoals ik in je handtas. Ook lijkt me dit een leuk cadeau om te geven aan iemand die van fantasyspellen houdt of iemand die fantasyspellen met mooie plaatjes leuk vindt." https://www.jufjannie.nl/2019/09/04/claim/

 

Ook aanbevolen

Claim