Alles aan boord?! 18 January 2019

Je hebt een reis vol avonturen voor de boeg. Maar eerst moet je je schip vol laden met alles wat je nodig hebt. Heb je alles aan boord? Dan kunnen de trossen los! Degene die goed  gepland heeft, zal de meest waardevolle ontdekkingen doen en de grootste gevaren kunnen trotseren om aan het einde als rijkste avonturier thuis te komen.

Alles aan boord?! is een spannend familiespel vol avonturen en gevaren.

 

Wat brengt 2019? 1 January 2019

Allereerst willen wij iedereen natuurlijk een heel gelukkig 2019 wensen! Een nieuw jaar dat vandaag is gestart. Een nieuw jaar vol mooie plannen voor White Goblin Games. Er staat zoveel moois op de planning, we kijken rijkhalzend uit naar dit nieuwe spellenjaar. Op deze 1e dag van 2019 vertellen we jullie alvast wat de 1e release voor dit nieuwe jaar gaat worden: ALTIPLANO - DE REIZIGER. Een grote uitbreiding voor het mooie bag building spel ALTIPLANO. Release = week 2/2019.

"Een reiziger trekt door de Zuid-Amerikaanse hooglanden en deelt de nieuwe inzichten die hij tijdens zijn reizen heeft opgedaan met de lokale bevolking. Iedereen die hem ontmoet kan van deze kennis profiteren. Een handelspost maakt het mogelijk om zeldzame goederen te krijgen in ruil voor opalen. Ten slotte voegt een hele reeks gebeurtenissen nog meer variatie toe aan het leven tussen de bergketens in Bolivia en Peru."

Met deze uitbreiding voor “Altiplano“ wordt het plannen van verplaatsingen belangrijker en de toegang tot goederen interactiever. Vooral de voordelen die je via de reiziger kan krijgen, openen volledig nieuwe manieren om je rijkdom te vergroten. Maar onvoorziene gebeurtenissen vragen soms om spontane beslissingen die je planning beïnvloeden.

Het streven naar succes in dit onherbergzame gebied verandert in een compleet nieuwe uitdaging! Wie is hierop voorbereid?

 

Prettige feestdagen en een gelukkig, gezond en speels 2019 24 December 2018

 

Archief