SPRING MEADOW vanaf dinsdag 21 augustus in de winkels verkrijgbaar 17 August 2018

Het 3e deel in de puzzeltrilogie van Uwe Rosenberg ligt vanaf dinsdag 21 augustus in de winkel.

 

 

  • Slim puzzelen! Vul je speelbord van onder naar boven met weidetegels. Let daarbij op marmotburchten en probeer slim gebruik te maken van de gaten in je puzzelstukken. Enkel volledige lijnen scoren punten!

  • Tactisch plannen! De wegwijzer die zich verplaatst rondom het centrale bord bepaalt uit welke puzzelstukken jij in jouw beurt mag kiezen. Probeer vooruit te plannen en rekening te houden met wat gaat komen.

  • Interactieve score! Puntentellingen vinden plaats als een rij/kolom op het centrale bord leeg is. Probeer te anticiperen op de puntentelling en probeer het moment waarop deze plaatsvindt te beïnvloeden.

 

HANAMIKOJI recensie 14 August 2018

"Elke beurt is spannend. Kota Nakayama, de ontwerper van het spel, bereikt dit met erg weinig spelcomponenten. Plus, je krijgt er hele mooie illustraties bij en daarom vind ik Hanamikoji een must-have voor stelletjes of alle andere liefhebbers van tweespelerspellen. Het spel heeft een fantastisch innerlijk en een uiterlijk om trots op te zijn. Een klassieker in de dop." http://www.asaboardgamer.com/nl/recensie/hanamikoji-nl/

 

HANAMIKOJI vanaf dinsdag 7 juli in de winkels verkrijgbaar 5 August 2018

Het sublieme 2 persoons spel HANAMIKOJI gaat over presentjes en geschenken voor de geisha's. Je tegenstander en jij voeren om de beurt acties uit om verschillende soorten geschenkkaarten te verzamelen en deze aan de geisha's aan te bieden. Bij elke geisha geldt dat als je aan het einde van een ronde meer geschenken van een soort hebt dan je tegenstander, je de gunst van die geisha wint. Maar pas op! Dat kan aan het einde van de volgende ronde zomaar heel anders zijn. Als één van de spelers aan het einde van een ronde de gunst van vier geisha's heeft gewonnen óf in totaal 11 gunstpunten heeft verzameld, dan eindigt het spel en wint die speler.

HANAMIKOJI is een prima aanvulling op de uitstekende catalogus van White Goblin Games met spellen die speciaal voor 2 spelers zijn ontwikkeld. Binnenkort volgen er nog enkele nieuwe spellen voor 2 spelers.

 

Archief