Vanaf 18 juni in de winkels: ROVERS VAN DE NOORDZEE 14 June 2019

Rovers van de Noordzee speelt zich af in het tijdperk van de Vikingen. De spelers zijn krijgers die indruk proberen te maken op de hoofdman door argeloze nederzettingen te overvallen. Er is roem te behalen in de strijd, zelfs al val je in de handen van de Walkuren! Stel een bemanning samen, sla voorraden in en reis naar het noorden om nederzettingen te plunderen. Maak daarbij goud, ijzer en vee buit. Verzamel je krijgers, het is tijd om te gaan plunderen!

 

Wordt verwacht: IMHOTEP HET DUEL 14 June 2019

In ‘Imhotep - Het Duel’ zijn de spelers het beroemde koningspaar Nefertiti en Achnaton. Ze zetten hun speelfiguren tactisch in om daarmee de meest waardevolle tegels op de zes schepen te bemachtigen. Stap voor stap bouwt iedere speler aan zijn vier monumenten om daarmee zoveel mogelijk overwinningspunten te verdienen en het duel in zijn voordeel te beslissen.

IMHOTEP: HET DUEL is de 2 speler versie van het populaire bordspel

 

Wordt verwacht: TINY TOWNS 14 June 2019

Je bent de burgemeester van een klein stadje in het bos, waar de kleinere wezens van het bos een beschaving hebben gecreëerd die verborgen is voor roofdieren. Dit nieuwe land is klein en de middelen zijn schaars- je neemt wat je kunt krijgen en zegt nooit nee tegen grondstoffen. Plan slim en bouw een bloeiende stad, maar bouw het niet vol met niet te gebruiken grondstoffen!

Wie de meest welvarende Tiny Town bouwt, wint!

 

Archief