Nieuw


 

SPRING MEADOW vanaf dinsdag 21 augustus in de winkels verkrijgbaar

Het 3e deel in de puzzeltrilogie van Uwe Rosenberg ligt vanaf dinsdag 21 augustus in de winkel.

 

 

  • Slim puzzelen! Vul je speelbord van onder naar boven met weidetegels. Let daarbij op marmotburchten en probeer slim gebruik te maken van de gaten in je puzzelstukken. Enkel volledige lijnen scoren punten!

  • Tactisch plannen! De wegwijzer die zich verplaatst rondom het centrale bord bepaalt uit welke puzzelstukken jij in jouw beurt mag kiezen. Probeer vooruit te plannen en rekening te houden met wat gaat komen.

  • Interactieve score! Puntentellingen vinden plaats als een rij/kolom op het centrale bord leeg is. Probeer te anticiperen op de puntentelling en probeer het moment waarop deze plaatsvindt te beïnvloeden.

 

HANAMIKOJI recensie

"Elke beurt is spannend. Kota Nakayama, de ontwerper van het spel, bereikt dit met erg weinig spelcomponenten. Plus, je krijgt er hele mooie illustraties bij en daarom vind ik Hanamikoji een must-have voor stelletjes of alle andere liefhebbers van tweespelerspellen. Het spel heeft een fantastisch innerlijk en een uiterlijk om trots op te zijn. Een klassieker in de dop." http://www.asaboardgamer.com/nl/recensie/hanamikoji-nl/

 

Youtube

We hebben sinds kort ook een You Tube kanaal.
Hier vind je momenteel een aantal trailers van onze spellen.
De eerste is van Rattus en de tweede is van Khan.
Binnenkort volgen er meer!
Kanaal = http://www.youtube.com/user/WhiteGoblinGames

Twitter

Sinds kort hebben we een twitter account: www.twitter.com/white_goblin
Wil je al het nieuws over White Goblin Games als eerste lezen?
Ga ons dan volgen op twitter.com
Wees snel want anders heb je het eerste belangrijke bericht misschien al gemist!

Magazine

Gratis op te halen bij onze verkooppunten: een prachtig, kleurrijk magazine met maar liefst 48 pagina’s over de leukste bord- en kaartspellen van de Benelux! Haal 'm op bij één van onze verkooppunten en/of download hier alvast een exemplaar!
Heerlijk Spelen Magazine

 

HANAMIKOJI vanaf dinsdag 7 juli in de winkels verkrijgbaar

Het sublieme 2 persoons spel HANAMIKOJI gaat over presentjes en geschenken voor de geisha's. Je tegenstander en jij voeren om de beurt acties uit om verschillende soorten geschenkkaarten te verzamelen en deze aan de geisha's aan te bieden. Bij elke geisha geldt dat als je aan het einde van een ronde meer geschenken van een soort hebt dan je tegenstander, je de gunst van die geisha wint. Maar pas op! Dat kan aan het einde van de volgende ronde zomaar heel anders zijn. Als één van de spelers aan het einde van een ronde de gunst van vier geisha's heeft gewonnen óf in totaal 11 gunstpunten heeft verzameld, dan eindigt het spel en wint die speler.

HANAMIKOJI is een prima aanvulling op de uitstekende catalogus van White Goblin Games met spellen die speciaal voor 2 spelers zijn ontwikkeld. Binnenkort volgen er nog enkele nieuwe spellen voor 2 spelers.

 

Fotomateriaal

Veel van de gebruikte foto's op deze website en in onze nieuwsbrieven zijn gemaakt door Henk Rolleman, een getalenteerd fotograaf die naast zijn passie voor fotografie graag de spellen van White Goblin Games speelt en fotografeert.
De overige foto's zijn gemaakt door professionele fotografen uit binnen- en buitenland die wij hebben ingehuurd.