Nieuw


 

TARGI en DROOMHUIS: ZONNELAAN 156 vanaf dinsdag 20 november in de winkels verkrijgbaar

Vanaf dinsdag 20 november 2018 liggen TARGI (pittig spel voor 2 spelers) en de uitbreiding ZONNELAAN 156 voor het veelgeprezen DROOMHUIS in de winkels. Bij aankoop van ZONNELAAN 156 deze week ontvangt u ook een GRATIS promokaart (Spelkamer).

 

White Goblin Games op het Spellenspektakel

Aanstaande weekend, 10 en 11 november wordt het Spellenspektakel weer gehouden in Eindhoven. White Goblin Games zal ook weer van de partij zijn met een demonstratie team. In onze stand kun je de volgende nieuwe spellen spelen: ALLES AAN BOORD?!, CACAO, MERCADO, BANG! HET DOBBELSPEL, PICTOMANIA en PROFESSOR EVIL en de TOREN VAN TIJD. Meer info: https://spellenspektakel.nl/

Dit jaar wordt voor de achttiende keer de Nederlandse Spellenprijs uitgereikt. De winnaars worden bekend gemaakt op de vooravond van het Spellenspektakel. De feestelijke huldiging van de winnaars vindt plaats op vrijdagavond 9 november om 20.00 uur. White Goblin Games is ook dit jaar genomineerd met 2 spellen: THE MIND in de familiespellen categorie en GAIA PROJECT in de expertspellen categorie.

 

Youtube

We hebben sinds kort ook een You Tube kanaal.
Hier vind je momenteel een aantal trailers van onze spellen.
De eerste is van Rattus en de tweede is van Khan.
Binnenkort volgen er meer!
Kanaal = http://www.youtube.com/user/WhiteGoblinGames

Twitter

Sinds kort hebben we een twitter account: www.twitter.com/white_goblin
Wil je al het nieuws over White Goblin Games als eerste lezen?
Ga ons dan volgen op twitter.com
Wees snel want anders heb je het eerste belangrijke bericht misschien al gemist!

Magazine

Gratis op te halen bij onze verkooppunten: een prachtig, kleurrijk magazine met maar liefst 48 pagina’s over de leukste bord- en kaartspellen van de Benelux! Haal 'm op bij één van onze verkooppunten en/of download hier alvast een exemplaar!
Heerlijk Spelen Magazine

 

Vanaf dinsdag 30 oktober 2018: 7 nieuwe spellen in de winkel

Vanaf morgen, dinsdag 30 oktober, liggen 7 nieuwe spellen in de winkels:

Claim 2, Claim Kingdoms, Claim Pocket, Perfect Hotel, Peppers of the Caribbean, Bali: Temple of Shiva en Montana: Goldrush.

 

Fotomateriaal

Veel van de gebruikte foto's op deze website en in onze nieuwsbrieven zijn gemaakt door Henk Rolleman, een getalenteerd fotograaf die naast zijn passie voor fotografie graag de spellen van White Goblin Games speelt en fotografeert.
De overige foto's zijn gemaakt door professionele fotografen uit binnen- en buitenland die wij hebben ingehuurd.