Nieuw


 

KNISTER vanaf 16 april in de winkels

White Goblin Games heeft al jaren de allerleukste dobbelspellen in het assortiment: Qwixx, Qwinto, 21, Dobbelland, Bang Dobbelspel, Railroad Ink en ga zo maar door. Dit jaar voegen we nog meer leuke dobbelspellen toe aan onze catalogus.

Eenvoudige regels, spannend, geen wachttijden. Iedereen schrijft dezelfde getallen op zijn blad, maar bepaalt zelf in welke velden. Probeer op die manier combinaties te maken (drieling, straat, full house, etc.) die je punten opleveren. De  mogelijkheden zijn enorm. Een spannend spel… vanaf de eerste worp!

KNISTER ligt vanaf 26 april 2019 in de winkels. Ook zijn er navulbloks verkrijgbaar. Veel plezier!

 

ZOOLORETTO vanaf 2 april in de winkels

ZOOLORETTO, het leuke spel over je eigen dierentuin heeft een nieuw warm thuis gevonden: bij White Goblin Games. We hebben in de overvolle doos ook nog eens 3 mini uitbreidingen gestopt: Het Gorilla verblijf, 3 nieuwe verblijven en 3 nieuwe gebouwen. Jarenlang speelplezier gegarandeerd. Later dit jaar volgt er meer in de ZOOLORETTO serie.

 

Youtube

We hebben sinds kort ook een You Tube kanaal.
Hier vind je momenteel een aantal trailers van onze spellen.
De eerste is van Rattus en de tweede is van Khan.
Binnenkort volgen er meer!
Kanaal = http://www.youtube.com/user/WhiteGoblinGames

Twitter

Sinds kort hebben we een twitter account: www.twitter.com/white_goblin
Wil je al het nieuws over White Goblin Games als eerste lezen?
Ga ons dan volgen op twitter.com
Wees snel want anders heb je het eerste belangrijke bericht misschien al gemist!

Magazine

Gratis op te halen bij onze verkooppunten: een prachtig, kleurrijk magazine met maar liefst 48 pagina’s over de leukste bord- en kaartspellen van de Benelux! Haal 'm op bij één van onze verkooppunten en/of download hier alvast een exemplaar!
Heerlijk Spelen Magazine

 

Cacao: Diamante vanaf 26 maart in de winkels

Het populaire legspel CACAO krijgt een 2e uitbreiding: DIAMANTE.

Cacao – Diamante bevat vier nieuwe uitbreidingsmodules voor Cacao : Edelsteenmijnen, Levensboom, Gunst van de keizer en Nieuwe stamleden.  Alle modules kunnen met elkaar gecombineerd worden of afzonderlijk worden gespeeld en zijn te combineren met de 1e uitbreiding Cacao – Chocolatl.

 

 

Fotomateriaal

Veel van de gebruikte foto's op deze website en in onze nieuwsbrieven zijn gemaakt door Henk Rolleman, een getalenteerd fotograaf die naast zijn passie voor fotografie graag de spellen van White Goblin Games speelt en fotografeert.
De overige foto's zijn gemaakt door professionele fotografen uit binnen- en buitenland die wij hebben ingehuurd.