Chinese versie van MATRYOSHKA 5 April 2018

Onze nieuwe chinese partner Wood Games brengt binnenkort een chinese versie van één van onze populaire kaartspellen "Matryoshka" op de markt! Het spel zal gepresenteerd worden op de Tokyo Game Market - Spring 2018. De versie van Wood Games heeft een metamorfose ondergaan met Aziatisch artwork en een nieuwe vormgeving.

 

 

The Mind ligt in de winkels 21 March 2018

The Mind is meer dan een spel. Het is een experiment, een beleving, een eenvoudige, maar zeer bijzondere team-ervaring. Als je het laatste level weet te voltooien, zullen jullie op een roze wolk zweven. Je mag niets bespreken met elkaar en op geen enkele wijze informatie met elkaar uitwisselen. Desondanks kunnen jullie als team toch elk level voltooien door jullie gedachten te verbinden en zo samen de overwinning te behalen.

THE MIND is een uniek teamspel, waarbij je moet samenwerken zonder met elkaar te overleggen. Speel kaarten op volgorde uit zonder de cijfers met elkaar te bespreken. Zet dus je 'gezamelijke klok' gelijk zodat de groep op het juiste ritme de kaarten uitspelen. Klinkt vreemd maar na 1 of 2 ronden zit je helemaal gevangen in het spel en wil je een steeds hoger level halen. Verslavend!

 

 

Moddervarkens weer verkrijgbaar 16 March 2018

Het leuke kaartspelletje MODDERVARKENS was een aantal weken niet verkrijgbaar: uitverkocht. Sinds gisteren ligt de 5e druk in de winkels en kan er weer heerlijk met modder gegooid worden. Ga dat varkentje maar eens wassen! http://www.whitegoblingames.nl/spel/155/Moddervarkens

 

Archief