THE GAME HET DUEL is vanaf 23 januari 2018 verkrijgbaar 18 January 2018

Vanaf dinsdag 23 januari vind je het 3e spel in de THE GAME serie in de winkels. In tegenstelling tot het basisspel THE GAME en het vervolg THE GAME EXTREME speel je nu niet met elkaar maar tegen elkaar! Echter tijdens het spel moet je elkaar toch  helpen om zelf verder te komen. Natuurlijk zit The Game zelf jullie ook flink dwars. The Game beperkt je mogelijk heden en zal proberen het je zo lastig mogelijk te maken.  Een genadeloos spannende strijd!

UNIEK: coöperatief en competitief tegelijk !!

 

WGG ON TOUR 2018 10 January 2018

Ook in 2018 organiseert WHITE GOBLIN GAMES het hele jaar door demonstraties van de allerleukste spellen!  WGG ON TOUR 2018

 

Inspecteur Hoogstraten deel 2: GANGSTERVILLA is vanaf 3 januari 2018 verkrijgbaar 29 December 2017

Vanaf dinsdag 2 januari 2018 leveren we het 2e spel in de INSPECTEUR HOOGSTRATEN reeks uit: GANGSTERVILLA.

Een crimineel spannend coöperatief kaartspel.

Het kantoor van inspecteur Hoogstraten staat vol met dossiers. Een team van rechercheurs heeft maandenlang onderzoek gedaan naar de verblijf-plaats van een internationaal gezochte crimineel.

Het onderzoek heeft zijn vruchten afgeworpen: inmiddels is bekend dat deze topcrimineel zich verschuilt in een villa in een afgelegen park.

De volgende uitdaging is de arrestatie van deze topcrimineel. De villa wordt namelijk bewaakt door dertien tot de tanden toe bewapende bodyguards. Om bij ons doelwit te komen zullen zij eerst moeten worden uitgeschakeld.

Alleen een gecoördineerd team met resolute agenten kan erin slagen de bewakers uit te schakelen en het hol van de leeuw binnen te dringen. In de villa zal het uiteindelijk tot een confrontatie moeten komen…

 

Archief