Fabelfruit: een uniek spelconcept 31 March 2017

Een uniek en nieuw spelprincipe 'Fabel-concept' wordt geïntroduceerd in FABELFRUIT. Vanaf 4 april 2017 overal verkrijgbaar!

FABELFRUIT bevat een uniek spelconcept: het spel verandert elke keer als je het speelt! De startopstelling van elk volgend spel is namelijk gelijk aan hoe het vorige spel is geëindigd. De regels blijven hetzelfde maar de acties evolueren: de actiemogelijkheden blijven steeds een aantal spellen beschikbaar, waarna ze verdwijnen. In elk spel komen er wel één of meer nieuwe actiemogelijkheden bij. Na ongeveer 20 keer heb je het spel 'uitgespeeld' maar daarna kun je weer zonder problemen opnieuw beginnen.

Een zeer bijzondere ervaring om met je spelersgroep of het hele gezin mee te maken!

 

Twenty One (21) verkrijgbaar 23 March 2017

Het nieuwe dobbelspel TWENTY ONE (21) is nu overal verkrijgbaar.

Vijf rijen. Van boven naar beneden. Speel je lekker vlot en vul je lage getallen in? Of wacht je op voltreffers omdat die tot 21 bonuspunten op kunnen leveren? Eenvoudige spelregels en geen wachttijden, dus continu plezier. Aan het einde is één ding duidelijk: dit spel wil je nog eens spelen. Een “voltreffelijk” dobbelspel!

 

Winnaars bekend van prijsvraag 17 March 2017

https://www.youtube.com/watch?v=FsfSHR_VmgU

Bekijk snel het filmpje van Bastiaan van de Spellenzolder en zie wie de gelukkige winnaar(s) is/zijn.

 

Alle deelnemers hartelijk bedankt voor de inzendingen en de deelname. Het kaartspel zal over 2 tot 3 maanden in de winkels liggen, precies op tijd voor de zomer en de vakantieperiode.

Enne...tot die tijd niet zo 'kippig' zijn, hè?

 

 

Archief