Nieuw


 

Chinese versie van MATRYOSHKA

Onze nieuwe chinese partner Wood Games brengt binnenkort een chinese versie van één van onze populaire kaartspellen "Matryoshka" op de markt! Het spel zal gepresenteerd worden op de Tokyo Game Market - Spring 2018. De versie van Wood Games heeft een metamorfose ondergaan met Aziatisch artwork en een nieuwe vormgeving.

 

 

The Mind ligt in de winkels

The Mind is meer dan een spel. Het is een experiment, een beleving, een eenvoudige, maar zeer bijzondere team-ervaring. Als je het laatste level weet te voltooien, zullen jullie op een roze wolk zweven. Je mag niets bespreken met elkaar en op geen enkele wijze informatie met elkaar uitwisselen. Desondanks kunnen jullie als team toch elk level voltooien door jullie gedachten te verbinden en zo samen de overwinning te behalen.

THE MIND is een uniek teamspel, waarbij je moet samenwerken zonder met elkaar te overleggen. Speel kaarten op volgorde uit zonder de cijfers met elkaar te bespreken. Zet dus je 'gezamelijke klok' gelijk zodat de groep op het juiste ritme de kaarten uitspelen. Klinkt vreemd maar na 1 of 2 ronden zit je helemaal gevangen in het spel en wil je een steeds hoger level halen. Verslavend!

 

 

Youtube

We hebben sinds kort ook een You Tube kanaal.
Hier vind je momenteel een aantal trailers van onze spellen.
De eerste is van Rattus en de tweede is van Khan.
Binnenkort volgen er meer!
Kanaal = http://www.youtube.com/user/WhiteGoblinGames

Twitter

Sinds kort hebben we een twitter account: www.twitter.com/white_goblin
Wil je al het nieuws over White Goblin Games als eerste lezen?
Ga ons dan volgen op twitter.com
Wees snel want anders heb je het eerste belangrijke bericht misschien al gemist!

Magazine

Gratis op te halen bij onze verkooppunten: een prachtig, kleurrijk magazine met maar liefst 48 pagina’s over de leukste bord- en kaartspellen van de Benelux! Haal 'm op bij één van onze verkooppunten en/of download hier alvast een exemplaar!
Heerlijk Spelen Magazine

 

Moddervarkens weer verkrijgbaar

Het leuke kaartspelletje MODDERVARKENS was een aantal weken niet verkrijgbaar: uitverkocht. Sinds gisteren ligt de 5e druk in de winkels en kan er weer heerlijk met modder gegooid worden. Ga dat varkentje maar eens wassen! http://www.whitegoblingames.nl/spel/155/Moddervarkens

 

Fotomateriaal

Veel van de gebruikte foto's op deze website en in onze nieuwsbrieven zijn gemaakt door Henk Rolleman, een getalenteerd fotograaf die naast zijn passie voor fotografie graag de spellen van White Goblin Games speelt en fotografeert.
De overige foto's zijn gemaakt door professionele fotografen uit binnen- en buitenland die wij hebben ingehuurd.