Nieuw


 

Origami ligt nu in de winkels

ORIGAMI ligt nu in de winkels. De grootste origami kunstenaars strijden om de titel van ‘Beste Origami Artiest’. Door magie te gebruiken komen hun origami creaties tot leven!
Kan jouw kennis van het papier vouwen de jury imponeren en jou de titel opleveren?

Dit leuke kaartspel is geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar. Er zitten verschillende 'dierenfamilies' in de doos. Voor iedere speler voeg je 1 dierenfamilie toe aan het kaatdeck waar je mee speelt. Tellen, combineren, kiezen, combo's maken, punten verzamelen, enzovoort. Uitdagend spel met fantastisch artwork.

 

Go Nuts For Donuts ligt nu in de winkels

Sinds kort ligt het fraaie kaartspel GO NUTS FOR DONUTS in de winkel. Grappig getekende kleurrijke kaarten, eenvoudige spelregels en een vlot spelverloop maken dit spel tot een blijvertje. Liefhebbers van SUSHI GO! kunnen hun hart ophalen want het spelverloop voelt ongeveer hetzelfde. Natuurlijk is het spel op hoofdpunten compleet anders maar het beschrijft wel een beetje wat je kunt verwachten. De schappen liggen vol met deze spellen want de winkeliers geloven net zo veel in dit spel als dat wij dat doen. Pak het spel , zoek wat vrienden en vriendinnen op om te spelen, koop wat echte donuts voor bij de thee en genieten maar!

 

Youtube

We hebben sinds kort ook een You Tube kanaal.
Hier vind je momenteel een aantal trailers van onze spellen.
De eerste is van Rattus en de tweede is van Khan.
Binnenkort volgen er meer!
Kanaal = http://www.youtube.com/user/WhiteGoblinGames

Twitter

Sinds kort hebben we een twitter account: www.twitter.com/white_goblin
Wil je al het nieuws over White Goblin Games als eerste lezen?
Ga ons dan volgen op twitter.com
Wees snel want anders heb je het eerste belangrijke bericht misschien al gemist!

Magazine

Gratis op te halen bij onze verkooppunten: een prachtig, kleurrijk magazine met maar liefst 48 pagina’s over de leukste bord- en kaartspellen van de Benelux! Haal 'm op bij één van onze verkooppunten en/of download hier alvast een exemplaar!
Heerlijk Spelen Magazine

 

Binnenkort: GO NUTS FOR DONUTS / ORIGAMI / HANAMIKOJI / PROFESSOR EVIL EN DE TOREN VAN TIJD

We zijn op dit moment met heel veel leuke projecten bezig. Sommige spellen komen pas in de winter uit zoals CLAIM 2, BALI uitbreiding en MONTANA uitbreiding, maar sommige spellen komen binnenkort al in de winkels te liggen.

Vanaf aanstaande woensdag ligt het leuke kaartspel GO NUTS WITH DONUTS in de winkel. Uit de keuken van de bakkerij komt net een gigantische bakplaat met versgebakken donuts. Zowel jij als je mede-donutliefhebbers willen er zoveel mogelijk eten, maar samen delen is er niet bij in dit spel… Als twee of meer spelers dezelfde donut kiezen, dan krijgt niemand die donut. Kies dus verstandig en probeer de meeste punten te krijgen voordat alle donuts op zijn!

ORIGAMI is een vlot kaartspel met veel mogelijkheden en verrassingen. Het leuke artwork op de kaarten nodigen je direct uit om te spelen. Spaar vouwen...om origami te kunnen spelen. Score extra punten met special acties. ORIGAMI is het volgende leuke kaartspel in ons assortiment.

HANAMIKOJI is een zeer speciaal spel voor 2 spelers. Je bent de eigenaar van een traditoneel Japans restaurant en je wil de gunst van 7 populaire Geisha's voor je winnen. Zij zijn vertegenwoordigers van de Japanse cultuur en traditie. Zij zijn meesters in vele kunsten: muziek, zingen, dansen, geestige conversatie en de theeceremonie. Hun gunst kan je restaurant veel aanzien geven. Je strijdt echter niet alleen voor de gunst van de Geisha's. Troef je tegenstander af!

PROFESSOR EVIL EN DE TOREN VAN TIJD is een zeer speciaal coöperatief spel. Betreed gezamenlijk als groep van avonturiers stiekem de toren en maak de artefacten buit. Plan je acties en maak gebruik van je unieke vaardigheden. Maak vallen onschadelijk, leidt de professor of, maar blijf wel bij hem uit de buurt. Door goed samen te werken, kun je hem verslaan. Lukt het jullie om de Mona Lisa, de Steen van Rosetta en Excalibur buit te maken, voordat de tijd op is of zijn deze onvervangbare artefacten voor altijd verloren? Een race tegen de klok!

 

Fotomateriaal

Veel van de gebruikte foto's op deze website en in onze nieuwsbrieven zijn gemaakt door Henk Rolleman, een getalenteerd fotograaf die naast zijn passie voor fotografie graag de spellen van White Goblin Games speelt en fotografeert.
De overige foto's zijn gemaakt door professionele fotografen uit binnen- en buitenland die wij hebben ingehuurd.