Nieuw


 

White Goblin Games slaat dubbelslag bij Nederlandse Spellenprijs 2017

De jury van de Nederlandse Spellenprijs, de kwaliteitsprijs voor in het Nederlands gepubliceerde gezelschapsspellen, heeft gisteren, aan de vooravond van het Spellenspektakel in Eindhoven, de winnaars van de Nederlandse Spellenprijs 2017 bekendgemaakt. In de familiecategorie won DROOMHUIS van Chronicle Games/White Goblin Games en in de Expert categorie won ORLÉANS van White Goblin Games.

We zijn reuze blij met deze dubbele winst.

 

"Wij zijn inmiddels fan van FILOU"

""In het begin is het even uitvinden hoe het precies met de spelregels. Maar zodra je het spel een aantal keer hebt gespeeld, zul je de spelregels al snel onder de knie hebben. Ook de kinderen konden al vrij snel het spel helemaal zelfstandig spelen. Elke keer is het weer bedenken wat je het beste kunt doen: passen of bieden. De ene keer is het juist slim om te passen, terwijl je een andere keer juist beter wel kunt bieden. Als je dit spel een aantal keren hebt gespeeld, zul je merken dat je steeds beter wordt in het tactisch spelen van dit spel.Een katachtig leuk spel, waarbij je moet proberen zoveel mogelijk punten te scoren. Scoor jij de kat in de zak of pas je bewust, om te proberen op de manier je punten binnen te halen? Wij zijn inmiddels fan van dit bijzonder leuke spel, wat alleen maar leuker en leuker wordt, naarmate je het spel steeds beter door hebt!" https://www.nicetips4kids.nl/kaartspel-filou-de-kat-in-de-zak-recensie/

 

Youtube

We hebben sinds kort ook een You Tube kanaal.
Hier vind je momenteel een aantal trailers van onze spellen.
De eerste is van Rattus en de tweede is van Khan.
Binnenkort volgen er meer!
Kanaal = http://www.youtube.com/user/WhiteGoblinGames

Twitter

Sinds kort hebben we een twitter account: www.twitter.com/white_goblin
Wil je al het nieuws over White Goblin Games als eerste lezen?
Ga ons dan volgen op twitter.com
Wees snel want anders heb je het eerste belangrijke bericht misschien al gemist!

Magazine

Gratis op te halen bij onze verkooppunten: een prachtig, kleurrijk magazine met maar liefst 48 pagina’s over de leukste bord- en kaartspellen van de Benelux! Haal 'm op bij één van onze verkooppunten en/of download hier alvast een exemplaar!
Heerlijk Spelen Magazine

 

Filou ligt in de winkels

De spelers proberen de befaamde kat in de zak te vangen met hun muizen. In die zak zitten echter zowel goede als slechte katten. Spelers kunnen ook een hond of konijn in de zak stoppen om zo de andere spelers op het verkeerde been te zetten. Aan het einde van het spel leveren goede katten en muizen punten op, maar kosten slechte katten je punten.

Een vlot bluf- en veiling spel waarbij spelers die risico nemen flink kunnen worden beloond! Speelt rondom een bijzonder veilingmechanisme: hoe meer informatie je krijgt over de inhoud van veilig, hoe meer je moet betalen! Gebruik de informatie over de kaart die jij aan de veiling hebt toegevoegd en probeer daarmee anderen in te val laten lopen, zodat zij een waardeloze veiling winnen, of bluf jezelf naar de overwinning. Typisch zo’n spelletje, dat je direct nog eens speelt.

 

Fotomateriaal

Veel van de gebruikte foto's op deze website en in onze nieuwsbrieven zijn gemaakt door Henk Rolleman, een getalenteerd fotograaf die naast zijn passie voor fotografie graag de spellen van White Goblin Games speelt en fotografeert.
De overige foto's zijn gemaakt door professionele fotografen uit binnen- en buitenland die wij hebben ingehuurd.